Palvelut

Maatalouden palvelut

Pintalevitys Bogballe L2+ -pintalevittimellä

Jaettu lannoitus on pop! Monet tutkimukset osoittavat, että jaetulla lannoituksella saadaan isompia satoja, sekä vaikutettua valkuaisen määrään. Bogballe-pintalevittimen säiliöön mahtuu helposti kaksi suursäkkiä, jonka päälle saa lisäksi käännettyä suojapressun. Työleveyttä on nykyisillä levityssiivillä 12-18m. Tällä koneella levittää isommankin talon preeriat päivässä! Valmistajan sivuille pääset tästä.

Traktorityöt John Deere 6530 Premiumilla

Varustettu portaattomalla vaihteistolla, etukuormaajalla, etunostolaitteella (pto) ja ajo-opastimella. Viisi hydrauliikkaliitinparia takana sekä jarruliitin. Tämä liikennetraktori soveltuu monenlaisiin työtehtäviin! 

Kylvöurakointi Great Plains V300-kylvölannoittimella

Tällä koneella kylvää niin muokattuun maahan, kuin suorakylvönäkin. Isot säiliöt mahdollistavat suurenkin pinta-alan kylvön ilman keskeytyksiä. Tarkalla syöttölaitteistolla kylvää niin papua, kuin piensiementäkin onnistuneesti. Työleveyttä 3 metriä ja keskellä konetta pyöränvälijyrä. Klikkaamalla tästä saat lisätietoja koneesta. Nyt kätevästi syksyn kylvöille!

Kesantojen ja kasvustojen murskausta

Kesannot, viherlannoitusnurmet ym. saadaan kätevästi murskattua Kuhnin kesantomurskalla. Varustettu vasaraterillä.

Myös muuta peruskalustoa löytyy, kysy lisää!

Metsätalouden palvelut

Klapiurakointia Palax KS35-klapikoneella

Vuoden polttopuut päivässä? Tällä koneella se on mahdollista! Mahdollisuus myös koneen vuokraukseen. Palaxissa on kattavat varustelut; puunnostimella saat isommatkin tukit syöttöpöydälle ja käytettävänä on kaksi eri halkaisuterävaihtoehtoa. Säädettävä poistokuljetin mahdollistaa isommankin määrän teon ilman koneen/peräkärryn tms. siirtelyä. Lisätietoja koneesta: https://palax.fi/fi/tuotteet/palax-ks-35

Myös halkojen teko onnistuu!

Metsuripalvelut 

- Moottorisahatyöt

- Puiden ajo metsäyhdistelmällä